S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 

PREDAJŇA

 

 

 

TOVAR V AKCII

nová cena 14,99 €
skladom ÁNO
nová cena 4,99 €
skladom ÁNO
nová cena 2,99 €
skladom ÁNO

NAJPREDÁVANEJŠÍ

nová cena 14,99 €
skladom ÁNO
nová cena 1,49 €
skladom ÁNO
nová cena 6,99 €
skladom ÁNO

ANKETA

Aký spôsob dopravy preferujete?

Kuriér 36% Pošta 21% Osobný odber 23% Iná doprava 19%

..

 

 

 

drl, denne svietenie

 

 

 

 

 


» Ochrana osobných údajov
Podmienky ochrany osobných údajov

 

V súvislosti s ochranou osobných údajov fyzických osôb nadobudlo 25.5.2018 účinnosť nariadenie EÚ (všeobecné nariadenie o ochrane údajov GDPR z anglického General Data Protection Regulation,) z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov.

Toto nariadenie zvyšuje úroveň ochrany Vašich osobných údajov.

 

Kto sme a ako prichádzame do styku s Vašimi osobnými údajmi

 

Prevádzkovateľ - Marián Mizerák so sídlom Trenčianska Turná 890, 913 21, IČO: 44970170 prevádzkovateľ internetového obchodu  www.autodoplnky.net.

Našou hlavnou aktivitou je predaj doplnkov a dielov pre motorové vozidlá.

S Vašimi osobnými údajmi prichádzame do styku najčastejšie tak, že nám ich poskytujete v súvislosti s kúpou tovaru alebo služby od nás, alebo v súvislosti s naším obchodným, alebo iným zmluvným vsťahom.

 

Prečo pracujeme s Vašimi osobnými údajmi

 

Vaše osobné údaje spracúvame iba v nevyhnutnom rozsahu, aby sme Vám vedeli dodať kvalitný tovar alebo služby.
Vaše osobné údaje spracúvame aj na účely marketingu a na monitorovanie a analyzovanie Vašej činnosti na našich stránkach či už na základe oprávneného záujmu alebo Vášho súhlasu.

 

Aké a ako dlho osobné údaje spracúvame


Spracúvame Vaše osobné údaje len v nevyhnutnom rozsahu, nevyhnutne pre daný účel spracúvania. Najmä ide o osobné údaje potrebné na dodanie tovaru alebo služby a pre komunikáciu (meno a priezvisko, adresa, č. telefónu, e-mail)
Vaše osobné údaje spracúvame len na nevyhnutnú dobu trvania účelu spracúvania, ktorá môže byť individuálna podľa charakteru účelu.
Pri obchodných partneroch a spotrebiteľských zmluvách spracúvame osobné údaje počas trvania zmluvného vzťahu a následne po dobu vyžadovanú osobitnými právnymi predpismi (účtovné účely 10 rokov, daňové účely 10 rokov). Ak právny predpis nestanovuje dlhšiu dobu, Vaše osobné údaje uchovávame ešte po dobu plynutia štandardnej premlčacej lehoty podľa Obchodného zákonníka, a to štyroch rokov po skončení zmluvného vzťahu.
Ak ste nám udelili súhlas s tým, aby sme Vás informovali o naších aktuálnych ponukách a komerčných informáciách, Vaše osobné údaje spracúvame za vyššie uvedeným účelom až do odvolania Vášho súhlasu.

 

Komu poskytujeme Vaše osobné údaje


Niektoré situácie vyžadujú, aby Vaše osobné údaje boli poskytnuté aj niektorým iným subjektom.


- Slovak Parcel Service s.r.o. , Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji
- INTIME, s.r.o., Senecká cesta 1, 28 Ivanka pri Dunaji
- Slovenská pošta, a. s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica 1
Za účelom plnenia spotrebiteľskej zmluvy (doručenie tovaru)

- Bohemiasoft s.r.o. Rudolfovská tř. 247/85, 370 01 České Budějovice, Česko
Za účelom prevádzkovania e-shopového systému WEBAREAL


- UNIHOST, s.r.o. pplk. Sochora 694/24 17000 Praha 7
Za účelom správy serverov


- Casablanca INT, Vinohradská 184, 130 52 Praha
Za účelom prevádzky dátového centra


- Heureka Shopping s.r.o, Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín
Za účelom spracovania emailu pre zasielanie emailového dotazníka spokojnosti


Vaše práva


Na ochranu Vašich osobných údajov máte právo:
- na informáciu o tom, aké údaje o vás spracúvame
- právo na opravu, obmedzenie spracúvania, vymazanie alebo prenos Vašich osobných údajov
- právo namietať spracúvanie osobných údajov v rozsahu v akom sú spracúvané na základe oprávneného záujmu
- právo kedykoľvek odvolať Vami udelený súhlas
- právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov SR

 

Ak máte záujem o bližšie informácie ohľadne Vašich práv alebo máte záujem uplatniť niektoré z vyššie uvedených práv, môžete nás kontaktovať na admin@autodoplnky.net

 

ZTI1YT